Mid Season Power Ranking – 2022

Vi har nu passeret halvvejsmærket for sæsonen, og her er vores Mid Season Power Ranking. Og der er – for nu at sige det pænt – sket både det ene og det andet siden vores Power Ranking tilbage i september. Vi gennemgår holdene fra 32 til 1, og derudover tager vi et kig på det aktuelle slutspilsbillede: Eagles ligger som det eneste ubesejrede hold i spidsen af NFC East med 8 og 0. I AFC er Bills med helt fremme, og det er Jets, Dolphins, Ravens og Chiefs også. Men der er kamp om pladserne – i begge konferencer – og der er stadig en halv sæson at gøre godt med. Elming leverer sit midtvejs-hold, og derudover er det blevet tid til at lege lidt med hvilke navne, der er i spil til at blive MVP, bedste offensive og defensive spiller, bedste offensive og defensive rookie samt bedste træner. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *