Week 8 – 2022

Vi nærmer os halvvejs-mærket for 2022-sæsonen, og Eagles er fortsat ubesejret. Browns kom tilbage på sporet med en vigtig sejr over Bengals. Til gengæld ser det skidt ud for Raiders, der fik et æg og ligger nederst i AFC West. Og hvad i alverden er det, der foregår i Green Bay? Packers er nu 3 og 5 og ligger hele tre kampe efter Vikings i divisionen. Kan Rodgers rette skuden op, og hvad med Brady og Buccaneers. Kan de får det til at fungere igen? Vi taler om de mange tætte divisioner, og så runder vi de seneste trades og taler om nogle af de mulige trades, der kan komme inden deadline i aften kl 22 dansk tid. Vi går selvfølgelig også alle kampene fra Uge 8 igennem, og så får du Elmings interview med Hjalte Froholdt umiddelbart efter Browns sejr over Bengals. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *