Week 6 – 2022

Det væltede med store overraskelser i Uge 6. Jets slog Packers. Giants slog Ravens. Steelers vandt over Buccaneers, og så skal vi måske til at tage Patriots seriøst. De slog nemlig Browns på udebane. Eagles er stadig ubesejret, men sidste år på det her tidspunkt gik det vist også meget godt for Cardinals … så det er stadig alt for tidligt for Nick Siriani og kompagni at læne sig tilbage. Det er NFL. Bolden er oval. Alt kan ske. Vi går alle kampene igennem og ser blandt meget andet på slutspilsbilledet, som det tager sig ud lige nu. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *