AFC-optakt – 2022

Sæsonstarten nærmer sig, og det er derfor blevet tid til at gå divisionerne igennem og komme med et bud på, hvordan de ender. Hvem har du størst fidus til går i Super Bowl fra AFC-konferencen? Tror du, at Bengals gør det igen? Eller hvad med hold som Bills, Ravens og Chargers? Der er masser af hold, der byder sig til – og uanset hvad bliver kampen om slutspilspladserne benhård. Vi tager også en runde med nyheder – og den største historie er selvfølgelig, at Hjalte Froholdt klarede cuttet ved dealine i går, da holdene skulle barberes ned fra 80 til 53. Det var der så til gengæld en del kendte navne, der ikke gjorde. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *