AFC: Good News/Bad News – 2022

Preseason er i fuld gang, og holdene og trænerne er blevet klogere på hvilke spillere, der kan få en plads på holdet og hvilke spillere, der skal sorteres fra, inden sæsonen begynder. Chiefs og Bills er endnu engang blandt de absolutte favoritter i AFC, men hvad med hold som for eksempel Colts og Ravens – kan de blande sig? I denne Good News/Bad News-udsendelse zoomer vi ind på de 16 AFC-hold, hvor vi fokuserer på plusser og minusser for de enkelte mandskaber. Derudover runder vi selvfølgelig Deshaun Watson, der nu har fået sat sin karantæne op fra 6 til 11 uger. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *