March Madness AFC – 2022

March Madness har været hundrede procent ”MAD” i år, og det er ikke slut endnu. Dolphins er uden tvivl blevet et farligere – og ikke mindst hurtigere – hold med Tyreek Hill. Men var prisen for høj i blockbuster-tradet med Chiefs? Og hvad med Chiefs? Kan de få et ligeså effektivt angreb op at køre med JuJu og Marquez Valdes-Scantling? Spørgsmål er der nok af. Og der er også stadig flere store profiler, der endnu ikke har fundet en klub. Vi zoomer ind på nogle af de største navne. Hovedparten af udsendelsen handler dog om de 16 AFC-hold og hvordan de er sluppet gennem de første kaotiske uger af Free Agency. I næste uge gør vi det samme med de 16 hold i NFC. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *