SPECIAL

NFL sover aldrig. Derfor får du denne NFL Showet Special, hvor vi gennemgår alle de store nyheder, klubskifter, handler og kontraktforlængelser, vi har set den seneste uges tid: Tom Brady er ikke længere pensioneret. Han har “unfinished business” og er tilbage hos Tampa Bay Buccaneers. Russell Wilson skal til Denver Broncos. Carson Wentz tager til Washington Commanders. Aaron Rodgers bliver hos Green Bay Packers og har fået kassen for det. Derudover taler vi om en masse andre store nyheder som eksempelvis den om Calvin Ridley, der har fået et års karantæne for at bette på sit eget holds kampe. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *