Week 14 – 2021

NFL skuffer sjældent og gjorde det heller ikke i 14. spillerunde, der bød på masser af spænding og tætte afgørelser og hele to kampe, der gik i overtime. Og så blev NFC West lige endnu mere spændende med nattens sejr til Rams på udebane over Cardinals. Spændingen er i dén grad intakt – også i mange andre divisioner, både i NFC- og i AFC-halvdelen. Vi tager et kig på slutspilsbilledet og går alle kampene fra Uge 14 igennem. Derudover taler vi blandt andet om en regelændring, der er blevet indført i college med øjeblikkelig virkning og som måske også bliver indført i NFL, og så kommer vi selvfølgelig også omkring den sørgelig nyhed, der ramte NFL i sidste uge, da det kom frem, at den mangeårige stjernereceiver Demaryius Thomas var blevet fundet død i sit hjem i en alder af kun 33 år. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *