Week 10 – 2021

Dolphins vandt over Ravens. Washington slog Buccaneers. Panthers mosede Cardinals, og 49ers ordnede Rams. Kan man overhovedet regne med noget som helst i NFL længere? Kun at NFL altid er uforudsigelig. 10. spillerunde bød i dén grad på flere store overraskelser – og i øvrigt også flere blowouts. Og så er Cam Newton tilbage, hvor det hele startede – i Panthers. Hvad betyder det for Sam Darnold? Er hans tid forbi? Og hvad med Rams og Odell Beckham Junior? Var det en god signing af Rams, eller har de spændt buen for hårdt? Vi runder – blandt meget andet – også flere alvorlige skader: blandt andre Chase Young og Robert Woods, der begge er ude for sæsonen. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming. 
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *