Week 8 – 2021

Dolphins fik øjensynligt kolde fødder, og Deshaun Watson-tradet blev ikke til noget. Rams er til gengæld ALL IN og har sikret sig Von Miller i et trade med Broncos. Prisen lød på et 2. og et 3. rundevalg, og gevinsten kan være en Super Bowl. Det er i hvert fald det, de håber på i Los Angeles. I Las Vegas håber de på bedre og mere rolige tider. Henry Ruggs er blevet smidt på porten, efter at han i påvirket tilstand har været involveret i et biluheld, hvor et menneske har mistet livet. Og så overvejer tidligere head coach Jon Gruden at sagsøge NFL og Roger Goodell for håndteringen af hele email-sagen. Vi kommer også omkring en del skader: Derrick Henry er sandsynligvis ude resten af sæsonen. Ude for sæsonen er følgende spillere: JJ Watt, Jameis Winston, Robert Tunyan, Javon Kinlaw. Og Calvin Ridley har trukket stikket på ubestemt tid, da han har nogle personlige problemer, han vil have styr på, inden han kan komme tilbage på footballbanen. Alt det og meget mere plus en gennemgang af alle kampene fra 8. spillerunde. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *