Week 7 – 2021

Fårene er ved at blive skilt fra bukkene i årets udgave af NFL, og vi er så småt ved at få en fornemmelse af hvilke hold, der er for real – og hvilke hold, der ikke er. Cardinals er stadig ubesejret, og så er der fire hold, som kun har tabt en enkelt kamp. Holdene er Packers, Rams, Buccaneers og Cowboys, og i AFC North er der tæt trafik med hele to hold på 5 og 2. Ravens og Bengals. Og Bengals – de er lige nu 1. seed i AFC. Vi gentager: Bengals er lige nu 1. seed i AFC! Men er de for real? Vi tager også en snak om hvilke af de hold, der ikke har fået så god en start, der har den største chance for at nå slutspillet. Derudover taler vi skader – blandt andre Patrick Mahomes og Zach Wilson, runder et par trades og taler en del om et muligt trade under opsejling, og det handler selvfølgelig om Deshaun Watson, hvor rygterne lige nu har bevæget sig ud i overhalingsbanen. Alt det og meget mere + en gennemgang af 7. spillerunde. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *