Week 5 – 2021

Det vanvittigt høje niveau fortsatte i Uge 5: Vilde kampe, masser af point, crazy comebacks og endnu engang flere opgør, der gik i overtime. Cardinals er stadig ubesejret, og Lions og Jaguars er fortsat uden sejre. Vi går alle kampene igennem, og så taler vi selvfølgelig en del om Jon Gruden, der nu er fortid som head coach for Raiders, efter at racistiske og homofobiske mails er dukket frem. Grudens forsøg på damage control var too little too late, og hverken NFL eller Raiders’ ejer var fornøjet. Der er også ballade omkring Urban Meyer i Jacksonville. Er hans tid også ved at være forbi? Spørgsmål er der nok af, men Hjalte Froholdt har under alle omstændigheder haft en noget bedre uge end de to førnævnte herrer. Han er nu en del af 53-mands truppen hos Browns. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *