AFC-optakt – 2021

Sæsonen venter lige rundt om hjørnet, og her har du vores AFC-optakt, hvor vi ud over at se på de 16 hold også vurderer hvilken spiller eller træner, der har været den vigtigste tilføjelse for de enkelte hold. Elming laver en ”rapid fire” med 16 hurtige takes på de seneste preseason-kampe, og så får du også en omgang nyheder: blandt andet taler vi om de forestående roster cuts. Tim Tebow røg i sidste uge, og selv om Hjalte Froholdt har gjort det godt, så er det ikke ensbetydende med, at han ikke også risikerer at ryge, når holdene nu skal barberes ned til 80 spillere. Seahawks og Jamal Adams er blevet enige om en ny monsterkontrakt, og så er både Jets og Bengals blevet ramt af alvorlige skader. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.zetland.dk/kampagne/nflshowet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *