AFC: Good News/Bad News – 2021

Preseason er i gang, fansene fik lidt football at se på, og trænerne blev formentlig klogere på hvilke spillere, der kan få en plads på det endelige hold og hvilke spillere, der skal sorteres fra, inden sæsonen begynder. Allerede i dag får de første af i alt over 1.000 spillere en fyreseddel. Bills og Chiefs hører til de absolutte favoritter i AFC, men der er flere andre hold, der sagtens kan blande sig i toppen. I denne Good News/Bad News-udsendelse zoomer vi ind på de 16 AFC-hold, hvor vi fokuserer på gode og dårlige nyheder for de enkelte mandskaber. Derudover runder vi selvfølgelig Hjalte Froholdt, der spillede en fin preseason-kamp i weekenden, og vi taler også om en anden dansker, der har fået debut – ikke i NFL men i CFL – Steven Nielsen. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.zetland.dk/kampagne/nflshowet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *