March Madness – 2021

Første bølge af Free Agency har været vild! Og der er mere i vente, når bølge to og tre ruller ind over NFL i de kommende uger. Derfor kan du allerede nu godt glæde dig til March Madness AFC og March Madness NFC, som vi laver om henholdsvis to og tre uger, når det meste af støvet har lagt sig, og hvor vi kan stille skarpt på hvert enkelt hold og derefter så småt begynde at se frem mod draften. I dag zoomer vi ind på flere end 50 af de største nyheder fra den første uges handler og signings. Brady har forlænget med Bucs, Drew Brees er gået på pension, og stolelegen for quarterbacks i ligaen er i det hele taget godt i gang. Men hvad sker der med Deshaun Watson? Bliver han hos Texans? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *