Konklusioner – 2020

Der er altid noget at tale om i NFL. JJ Watt er for eksempel lige blevet fritstillet af Texans, så nu er det store spørgsmål, hvor han spiller i 2021? Skal han hjem til Wisconsin? Skal han til Chicago sammen med sin kone? Eller skal han samles med resten af familien i Pittsburgh? Vi taler selvfølgelig om en af de helt store nyheder i NFL i den forgangne uge, og så er det jo ellers blevet tid til at lukke endegyldigt ned for 2020-sæsonen. Vi går begge konferencer og alle 32 hold igennem: Hvad gik godt, og hvad gik mindre godt? Derudover ser vi en smule frem mod 2021-sæsonen, herunder free agency og draften. Der er jo ingen combine i år, så offseason bliver anderledes end det, vi er vant til – og derudover har klubberne færre penge at gøre godt med, og det kommer selvfølgelig til at påvirke de enkelte holds muligheder. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *