Super Bowl 55

Buccaneers vandt Super Bowl 55, og Brady vandt sin 7. Super Bowl og blev kåret til Super Bowl MVP for 5. gang – men var det i virkeligheden Buccaneers’ defensive koordinator Todd Bowles, der havde fortjent den titel? Han har nemlig en stor del af æren for, at Chiefs aldrig fik gang i angrebet, og at Mahomes måtte løbet for livet en stor del af kampen. Var der et par dommerkald, der gik Chiefs imod? Afgjorde de kampen? Det er bare en af mange ting, vi zoomer ind på, når vi ser tilbage på kampen. Derudover runder vi blandt andet seneste rygter om Carson Wentz og Sam Darnold – og så taler vi selvfølgelig NFL Honors og Hall of Fame. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk og www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *