Super Bowl 55-optakt

Vi er hundrede procent klar til Super Bowl 55 mellem Buccaneers og de forsvarende mestre fra Chiefs. Og hvis du ikke allerede er klar, så håber vi, du føler dig klædt på, når du har lyttet til denne uges Super Bowl-preview, hvor vi tager et kig på de to hold og deres to stjerne-quarterbacks. Vi ser vi også nærmere på de to headcoaches: Andy Reid og Bruce Arians, der begge kan skrue effektive angreb sammen. Til sidst i udsendelsen kommer vi med hvert vores bud på, hvem der kan hæve Vince Lombardi-trofæet. Og nå ja, så taler vi selvfølgelig også om tradet mellem Rams og Lions, der bytter quarterbacks. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *