Week 12 – 2020

Corona-pandemien har nu rigtig godt fat om NFL. Steelers-Ravens er blevet skubbet – igen igen. Og 49ers må hverken spille eller træne hjemme i de kommende uger. Spørgsmålet er, om situation er ved at komme ud af kontrol for den professionelle football-liga, der jo har det bedst, når der er styr på selv den mindste detalje. Matt Patricia havde ikke styr på detaljerne som head coach i Detroit, og derfor er han nu fyret – ganske som forventet og forudsagt i showet for længe siden. Sammen med Patricia fik også GM Bob Quinn sparket. Og i Jacksonville er det første hoved også rullet. Her har GM Dave Caldwell nemlig også fået en fyreseddel. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *