Week 7 – 2020

Uge 7 var pakket med spektakulær football og super spændende afslutninger. Halvdelen af kampene blev først afgjort til allersidst, og vi går selvfølgelig dem alle sammen igennem. Derudover runder vi blandt meget andet Odell Beckham Junior og Landon Collins, der begge er ude for sæsonen. Trade deadline er lige rundt om hjørnet den 3. november, og i den seneste uges tid har vi allerede set eksempler på hold, der opruster og hold, der måske begynder at fokusere mere på draft picks. Buccaneers er gået all in og har skrevet under med Antonio Brown. Og så har Vikings tradet outside linebacker Yannick Ngakoue til Ravens. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *