AFC: Good News/Bad News – 2020

I denne Good News/Bad News-udsendelse zoomer vi ind på de 16 AFC-hold, hvor vi fokuserer på gode og dårlige nyheder for de enkelte mandskaber. Derudover runder vi slevfølgelig danske Steven Nielsen, der er blevet fritstillet af Jacksonville Jaguars. Og Derrius Guice, der er blevet fritstillet af The Washington Football Team. Det endte med, at 67 spillere har valgt at sidde uden for i 2020-sæsonen. En del af spillerne var tvivlsomme til at være blandt de 53 udvalgte, men der er også store navne imellem. Vi ser nærmere på nogle af de største profiler, som vi må undvære i år, og så tjekker vi også op på de seneste nyheder angående Covid 19-listen. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *