We’re Back – 2020

Der er nu kun lidt over en måned til, at NFL-sæsonen 2020 – forhåbentlig – sparkes i gang. Coronaen spøger stadig og kan ikke undgå at få indflydelse på sæsonen. Allerede nu ligger det fast, at der ikke bliver nogen preseason, og derudover har flere spillere ovenikøbet valgt helt at sidde ude og springe 2020 over. Hvilke konsekvenser får det? Vi giver et bud eller to. Og så ser vi ellers tilbage på nogle af de største historier fra den forgangne måned: Mogens har fået en historisk kontrakt af Chiefs, Joey Bosa kommer heller ikke til at gå sulten i seng med sin nye kontrakt. Cam Newton er ny quarterback i New England, Seahawks har betalt kassen for Jamal Adams, og Redskins hedder ikke længere hedde Redskins. Vært:Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *