Draft – 2020

Det gik nøjagtig, som de fleste regnede med ved pick 1 i draften. Bengals valgte Joe Burrow, og så var spørgsmålet bare, om det ville blive Chargers eller Dolphins, der ville få Tua – og om de måtte trade op for at få ham. Vi går de 32 hold og deres valg igennem, og selv om der går flere år, før vi med sikkerhed ved hvilke hold, der gjorde det godt og skidt i draften, så giver vi det alligevel et skud. Du får analyser undervejs og en Top 5 og en Bund 5 til sidst i udsendelsen. Vi taler selvfølgelig også Steven Nielsen, der har skrevet under med Jaguars – og dermed er det tredje gang på fire år, at der har været dansker-dong i NFL. Derudover får du selvfølgelig den sædvanlige dickquiz fra Søren Amstrup og Ugens Spiller-konkurrence fra Taffel. Og så kan du i øvrigt godt glæde dig til at høre Jesper Elming præsentere Patriots’ nye kicker! Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *