March Madness NFC – 2020

I sidste uge gik vi de 16 AFC-holds free agency igennem, og i dag er turen så kommet til NFC. Hvilke hold er sluppet bedst gennem de hektiske uger, og hvilke hold har gjort det knap så godt? Det får du et bud på i en udsendelse, der blandt meget andet også runder Christian McCaffreys nye monsterkontrakt: Er det smart at smide så mange penge i en runningback? Og hvad med Bill O’Brien i Texans? Er HAN smart? Han har lavet endnu et trade – denne gang med Rams. Vi taler selvfølgelig også om XFL, der er lukket ned, og så ser vi en smule frem mod draften. Den danske tackle Steven Nielsen er på mange holds radar og vurderes af en ekspert til at være en “Priority free agent”. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *