Konklusioner – 2019

Der er over et halvt år til, at 2020-sæsonen bliver sparket i gang, og i mellemtiden skal NFL og spillernes organisation, NFLPA, forsøge at få forforhandlet en ny overenskomst på plads. Og det kan ende med at blive dramatisk. Det taler vi selvfølgelig om, ligesom vi også kigger en smule frem mod 2020-sæsonen, combine, free agency og draften. Og så tager vi vanen tro et godt og grundigt kig i bakspejlet, når vi ser tilbage på den netop overståede sæson og sammenligner med, hvad vi troede, før sæsonen gik i gang. Derudover er der digtquiz fra Amstrup, Ugens Spiller fra Taffel, spilforslag til Oddset fra Danske Spil og en snak om den nye liga, XFL, som forhåbentlig holder længere end AAF. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *