Super Bowl 54

Efter 50 års tørke lykkedes det endelig for Chiefs at vinde Super Bowl. Patrick Mahomes var intet mindre end magisk i slutningen af kampen, og for tredje slutspilskamp i træk kom Chiefs tilbage efter at have været nede i sækken. Kan Kyle Shanahan bare ikke vinde den store kamp i 4. quarter? Blev han for konservativ og forsigtig – og hvad med hans clock management? Er Jimmy Garoppolo den rigtige mand for 49ers? Der er masser af spørgsmål. Vi forsøger at svare på dem. Og derudover ser vi blandt andet nærmere på vinderne fra NFL Honors og de fem nye navne i Hall of Fame. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *