Divisional – 2019

Så er vi klar til konferencefinalerne, som kommer til at stå mellem Chiefs og Titans i AFC og 49ers og Packers i NFC. Det kan kun blive godt. Vi ser frem mod de to kampe, og så går vi selvfølgelig Divisional-opgørene igennem. Vi fik overraskelser, fantastisk football og et af de mest sindssyge comebacks nogensinde: Chiefs slog Texans. Titans havde styr på Ravens, Packers slog Seahawks, og 49ers tog sig af Vikings. Derudover taler vi trænerhyringer: Giants har ansat Joe Judge. Matt Rhule er ny head coach for Panthers, og Browns har hyret den tidligere offensive koordinator for Vikings, Kevin Stefanski. Dét og meget mere. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *