Week 15 – 2019

Med to uger tilbage af grundspillet er der stadig blodig kamp om slutspilspladserne i begge konferencer. Vi ser på, hvem der er inde, hvem der er sikre, og hvem der måske stadig har en chance. Og en spiller, der i hvert fald har fået en chance for en ring, er Terrell Suggs. Han blev fritstillet af Cardinals og derefter samlet op af Chiefs. Og for at det ikke skal være løgn har Janoris Jenkins fået samme chance, da han blev samlet op af Saints, efter Giants fritstillede ham. En spiller, der til gengæld hverken kommer i slutspillet eller kan se frem til at spille Pro Bowl for den sags skyld, er Josh Gordon. Den talentfulde receiver er nemlig endnu engang blevet idømt karantæne. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *