Week 13 – 2019

Elming er tilbage fra USA! Til gengæld røg der endnu en headcoach. Ron Rivera fik sparket efter Panthers’ noget overraskende nederlag til Redskins – og en i øvrigt helt igennem skuffende sæson. Spørgsmålet er, hvor den næste trænerfyring lander – og ikke mindst hvornår? Kunne Jason Garrett blive næste mand? Det taler vi om, ligesom vi selvfølgelig går alle kampene fra Uge 13 igennem. Og det er virkelig Any Given Sunday i NFL. Bengals vandt over Jets og fik sæsonens første sejr. Redskins slog Panthers og vandt deres anden kamp i træk, og Dolphins slog Eagles på udebane. Uge 13 medførte forskydninger i begge konferencer i forhold til slutspillet. Ravens er nu etter i AFC, og 49ers er blevet skubbet væk fra 1. pladsen i NFC og er helt nede på 5. seed. De sidste fire uger af grundspillet bliver crazy. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *