Week 6 – 2019

Så gik Rams trade-amok. De har sendt cornerback Marcus Peters til Ravens, og til gengæld har de så hentet cornerback Jalen Ramsey i Jaguars. Hvem har fået mest ud af de handler? Rams eller Ravens? Eller er det måske Jaguars? Det taler vi lidt om, ligesom vi selvfølgelig også runder den noget tvivlsomme dommerpræstation i Packers-Lions. Status i ligaen er, at Chiefs nu har tabt to i træk. Rams har tabt tre på stribe, og det har Cowboys også. Til gengæld fik Redskins og Jets deres første sejr. Det betyder, at det nu kun er Dolphins og Bengals, der er uden sejre. Patriots og 49ers er uden nederlag. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *