Week 5 – 2019

Så blev det for meget – eller for lidt – for Dan Snyder i Washington. Efter fem nederlag på stribe til Redskins røg Jay Gruden på porten. Var det fair? Og hvem bliver den næste head coach, der ryger? Det giver vi et par bud på i denne episode af NFL Showet, hvor vi naturligvis går alle kampene fra Week 5 igennem. Den bød på nogle artige overraskelser: Raiders vandt over Bears, Colts vandt over Chiefs, og Broncos vandt over Chargers. Det betyder, at der nu er fire hold tilbage, der stadig ikke har vundet en kamp i år: Jets, Dolphins, Bengals og Redskins. Kun to hold er ubesejrede: Patriots og 49ers. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *