Week 3 – 2019

Det var ikke længe, at Antonio Brown fik hos Patriots, og nu siger Brown, at han er færdig med at spille i NFL. Daniel Jones er til gengæld ikke færdig. Han er kun lige begyndt, og Giants’ overraskende valg tidligt i 1. runde ser lovende ud. En anden quarterback, der også godt kan få en lang karriere i NFL, hvis han strammer sig an, er Tom Brady. Han så Thursday Night football på sit tv, men han slukkede på grund af de alt for mange holding-straffe. Det tweetede han så om, og så skete der noget. Og der gør der også i denne udsendelse, hvor vi selvfølgelig går alle kampene igennem fra 3. spillerunde. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *