Draft – 2019

Så kom vi igennem NFL Draften 2019, der for os danskere altid vil blive husket for, at det var i dén draft, at Hjalte Froholdt blev valgt af New England Patriots. Fantastisk! Cardinals valgte, som mange forventede, quarterback Kyler Murray med 1. pick i draften. Men først senere i draften tradede de Josh Rosen til Dolphins for et 2. runde-pick. Der var masser af overraskelser: både spillere, der faldt – og spillere, der blev taget tidligere end forventet. Vi løber draften igennem, svarer på spørgsmål og kommer med en Top 5 eller tre. Nå ja, og så er der nye chips fra Taffel. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *