Week 17 – 2018

Så er vi klar til playoffs! Det lykkedes Eagles at komme med i slutspillet som det sidste hold i NFC. I AFC vandt Colts over Titans i det direkte opgør om en slutspils-billet, mens Ravens trak det længste strå på bekostning af Steelers. Vi går alle kampene fra Uge 17 igennem og tager et kig på wild card-kampene i weeekenden, og til sidst i udsendelsen skiftes vi til at vælge vindere af samtlige slutspilskampe – også Super Bowl. Vi tager naturligvis også en runde med træner-karrusellen efter Black Monday. Hele otte hold skal have ny cheftræner. Vi siger farvel til de gamle og kigger på, hvem afløserne måske kunne være. Dét og meget mere. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

One thought on “Week 17 – 2018

  1. Hej Thomas
    Jeg har med glæde hørt i podcasten at I har udvalgt en mailadresse der hedder vodka@gmail.com i konkurrencen om 2 billetter til superbowl i Imperial. Det er mig der gemmer sig bag denne mailadresse, men mailadressen er deaktiveret og jeg bruger nu i stedet vodka@mail.dk. Vil I ikke sende mail/billetter til denne adresse i stedet for?

    mvh

    Kasper Jacobsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *