Week 4 – 2018

Der er – efter fire spillerunder i 2018-sæsonen – to ubesejrede hold tilbage i NFL: Chiefs og Rams. Eneste hold uden sejre er Cardinals. Vi går alle kampene igennem, ser frem mod næste runde og taler – blandt meget andet – om roughing the passer-reglen, der ikke er blevet ændret, men til gengæld ser det ud til, at fortolkningen af reglen er blevet korrigeret en smule – til det bedre. Vi runder også flere af de skader, der ramte i sidste weekend – blandt andre Tyler Eifert, der endnu engang må se til fra sidelinjen, samt Earl Thomas, som sendte en umisforståelig hilsen til Seahawks’ sidelinje, da han blev kørt fra banen med et brækket ben. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *