Week 11 – 2017

Hovederne er allerede begyndt at rulle i NFL. Raiders har taget konsekvensen af en skuffende sæson og har fyret den defensive koordinator, Ken Norton. Og Broncos, der heller ikke ligefrem har tur i den med sekt tabte kampe i træk, har valgt at trække stikket til deres offensive koordinator Mike McCoy. Samtidig forsøger Broncos sig nu med Paxton Lynch på quarterback i stedet for Brock Osweiler. Så må vi se, om det går bedre for ham, end det gjorde for Nathan Peterman i sidste uge for Bills. Mon ikke? Det er slut med bye weeks, og det betyder fuldt program i NFL resten af vejen. Vi ser tilbage på kampene i Uge 11 og frem mod Thanksgiving og resten af kampene i Uge 12. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *