Week 8 – 2017 (Crazy trades!)

Patriots valgte i denne uge – frem mod trade deadline – at sende Jimmy Garoppolo til 49ers. En regulær bombe i NFL-land! Men det var ikke det eneste trade. Panthers tradede Kelvin Benjamin til Bills. Dolphins sendte Jay Ajayi til Eagles. Seahawks offensive linje får tiltrængt hjælp, da Texans tradede left tackle Duane Brown, og sidst men ikke mindst er defensive tackle Marcell Dareus nu ikke længere Bills-spiller men hos Jaguars. Vi går alle handlerne igennem, runder Andreas Knappe, der nu desværre igen er uden hold, og så ser vi selvfølgelig tilbage på 8. spillerunde og frem mod den kommende uges kampe. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

One thought on “Week 8 – 2017 (Crazy trades!)

  1. I sidste udsendelse efterspurgte Lars Elgaard tips til, hvad man som stadiontilskuer bør holde øje med på banen, som en TV-tilskuer normalt ikke kan se fra sofaen. Hertil svarede @NFLming bl.a., at man som stadiontilskuer kan se dybden i spillet, herunder kampen mellem receiver og cornerback, der ikke præsenteres for TV-tilskueren, idet kameraet hovedsagelig rettes mod den boldbesiddende quarterback. Tænker at dette giver mig en enestående mulighed for at spørge til noget banalt, der altid har undret mig. Hvorfor transmitteres NFL-kampene fra langsiden og ikke kortsiden, som man kender det fra Madden, med det resultat at TV-tilskueren ikke kan se hele banen? Tænker at I ligger inde med forklaringen. Hvad mener I om sagen som TV-tilskuere?
    Tak for et super show.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *