Week 5 – 2017

Giants’ sæson hænger i laser. Holdet er 0-5 og er nu blandt andre uden Odell Beckham Junior og Brandon Marshall resten af sæsonen. Er trænersædet under Ben McAdoo ved at blive varmt? Også Texans havde en grim uge med skader til JJ Watt og Whitney Mercilus, der begge er ude for sæsonen. Raiders har ikke den sæson, mange havde regnet med – men i Kansas City går det til gengæld over al forventning med en Alex Smith, der spiller lights out – og spørgsmålet er, om ikke Alex Smith nu er et navn, der skal tages alvorligt, når snakken falder på MVP? Nå ja, og så taler vi også lidt om ham der Aaron Rodgers, der egentlig gør det meget godt … Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

3 thoughts on “Week 5 – 2017

 1. Hej NFL showet,
  Har tit tænkt over hvordan I to (Claus og Thomas) indhenter jeres viden omkring weekendens kampe og ikke mindst detaljer og lign?! – I får jo det hele med og intet går tabt 🙂
  Ser I alle kampe via Gamepass eller alle kampe i Condenced play eller hvordan?!

  Jeg selv er ivrig NFL følger og ser mest de kampe, der vises på Viasat og Viaplay og ellers checker lige highlight på NFL.com, men er imponeret over al den viden I samler på på en uge 🙂

  I øvrigt tak for et fantastisk program – jeg ser frem hele ugen til det bliver torsdag til at høre en ny episode 🙂

  vh
  Thomas Rehhoff, Silkeborg

  1. Hej Thomas
   Tak for rosen!
   Jeg ved faktisk ikke hvilke sites, Claus bruger. Jeg bruger primært profootballfocus.com, nfl.com, espn.com, profootballweekly.com, bleacherreport.com, theredzone.org.
   Jeg ser kampene live i Gamepass – redzone – hvilket betyder, at jeg allerede har en god ide om, hvilke historier og vinkler, der er interessante. Derudover ser jeg adskillige kampe condensed + alle de highlights, jeg kan komme i nærheden af. Der er ikke tid til så meget andet i sæsonen:-)

   Vi høres ved på torsdag!
   Bedste hilsner – Hut hut, Thomas

 2. Jeg er imponeret over Kareem Hunt.
  Han er en imponerende atlet, men indstillingen er næsten det vildeste.
  Hørte en amerikansk kommentator der var på plads til 1. kamp mod Patriots, der overhører Hunt’s møde med sin mor efter kampen, og det første han udbryder, efter en fantastisk debut er: “I can’t belive i fumbled mom”
  Siger alt om indstilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *