Week 1 – 2017

Så fik vi endelig taget hul på NFL-sæsonen 2017, og det væltede med imponerende rookie-præstationer i Week 1. Kareem Hunt, Tarik Cohen, Leonard Fournette, Dalvin Cook og T.J. Watt kommer du med garanti til at høre mere til. Skader var der desværre også til flere profiler. Runningback David Johnson er sandsynligvis ude til december, mens safety Eric Berry er ude for resten af sæsonen. Vi ser tilbage på Week 1 og kan konstatere, at Rams, Jaguars og Bills er alene i toppen af deres divisioner. Hadafuq?! Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

2 thoughts on “Week 1 – 2017

 1. Kære fantastiske værter på NFL showet 🙂

  Som fan af Pats skal I blot vide at der ingen sure miner er fra min side over jeres vurdering af PATS i uge 1 – De var ikke bedre og KC var utrolig effektive og fortjener respekt for deres indsats.

  Nok holder jeg med Pats (beklager) men spillet, de tætte kampe og spændingen over hvem der ender på toppen til slut er vigtigere end om mit eller et andet hold ender ubesejret i en sæson.

  Det gælder om at vinde den sidste kamp – alt andet er bare små skridt på vejen.

  Faktisk kan det vise sig at være en fordel at J. Edelmann blev skadet så tidligt og at de blev udspillet i første kamp – nu ved trænerne hvad problemerne er og har bedre tid til at “lukke” hullerne…og ligge en ny strategi på angrebet – ja jeg ved det…men som fan skal man jo finde noget positivt ved nederlag og skader 🙂

  Tak for jeres super fede podcast – Jeg er med på en lytter….

  1. Kære Anders

   Jeg tror, du har ret i, at det er en fordel for Patriots, at de mistede Edelman så hurtigt. Så ved de, hvad de har, og hvad de ikke har. Week 1 var et wake up call – og man må bare konstatere, at de var HELT vågne i Week 2! Stadig mine favoritter til at gå hele vejen.

   Tak:-) Vi høres ved på torsdag!

   Hut hut – Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *